REVIJA U NOVALJI

Jeste li ikad vidjeli ovako bujan dekolte Maje Cvjetković?

06.07.2013 u 18:19

  • +35

Modna revija u novaljskom hotelu Luna

Izvor: Promo fotografije / Autor: Hotel Luna

Bionic
Reading

U predivnom novaljskom hotelu Luna, u magičnom ambijentu pod zvijezdama, u petak navečer je održana modna revija dizajnerice Krie Design by Kristina Burja, dizajnerskog dvojca Jet Lag te revija nakita mlade Šibenčanke Elizabeth Vujić Perok

Kolekcija inspirirana dalekom Australijom spoj je prirode, tradicije i moderne arhitekture australskih gradova. Kao i uvijek, naglasak je na udobnosti, nosivosti, praktičnosti te multifunkcionalnosti pojedinih komada odjeće koja i dalje ostaje posebna i originalna. Odabir prirodnih tkanina poput svile, pamuka i tankog denima u bojama oceana, pustinje, crvenih stijena i oblaka daje dojam prozračnosti, a ručno rađeni printovi i plise donose razigranost i unikatni look.

Dizajnerica Kristina Burja krije se iza brenda Krie Design koji je u kratkom vremenskom periodu osvojio naklonost domaćeg i stranog tržišta te brojnih poznatih ljubiteljica mode. Kristinino promišljanje mode njen brend Krie čini savršenim prijateljem svake žene koja želi nositi dizajnerski potpis po prihvatljivoj cijeni uz visoku kvalitetu. Bilo da se radi o dugim večernjim, kratkim koktel-haljinama, svilenim prozračnim suknjama ili kožnoj jakni, trenirci i kupaćem kostimu, Kristina nudi sve i polako postaje jedna od najpopularnijih i traženijih domaćih dizajnerica.


Elizabet Vujić Perok mlada je šibenska dizajnerica koja je počela izrađivati nakit prije nekoliko godina kada za sebe nije mogla pronaći savršen komad. Ideje i inspiraciju za dizajniranje pronalazi u svakodnevnom životu, časopisima i prirodi, a svaki komad je poseban i unikatan.

Reviju su nosile bivše misice i hrvatski top modeli kao što su Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Vedrana Linardić, Ines Španja, Jelena Denona i Ivana Ergić koje su svojim izgledom i ljepotom sve prisutne ostavile bez daha. Brojne goste u hotelu Luna zabavljala je poznata hrvatska glazbenica Ivana Banfić