JESENSKI FAVORITI

Modni ulovi: 35 modela suknji idealnih za dane kada želite izbjeći hlače

1/36

Suknje

Jesen je svakim danom sve bliže, a iako bi se mnogi od vas, zajedno s nama, radije još uvijek kupali, veseli nas vijest da su u trgovine naveliko počele stizati jesenske kolekcije. Bacili smo oko na police popularnih trgovina i shvatili da ima bezbroj neodoljivih modela suknji koje bismo rado uvrstili u svoju kolekciju.


Ove sezone bit će popularne pastelne, ali i jarke boje, pa u obzir dolaze nježne nijanse lila i zelene, kao i odvažna narančasta, žuta, pink ili plava. Naravno, tu su i ustaljene bež, smeđa i crna bez kojih jesenski mjeseci nikako ne mogu proći, kao i bezvremenski životinjski, karirani i točkasti uzorak.


Što se tiče krojeva, ove sezone dominirat će midi i maksi modeli koje, tvrde stručnjaci, valja nositi uz udobne i predimenzionirane veste ili dolčevite, a po pitanju materijala ove jeseni posegnite za pletivom, kožom, traperom ili satenom.

Suknje

Suknje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal montaža

Prethodna slika Sljedeca slika
Bacili smo oko na police popularnih trgovina i shvatili da ima bezbroj neodoljivih modela suknji koje bismo rado uvrstili u svoju kolekciju. Izdvojili smo 35 prekrasnih modela suknji idealnih za dane kada želite izbjeći hlače
  • Autor: I. But.
  • Objavljeno 23.08.2019 u 14:37