šareno i veselo

Jesenski stajlinzi neće biti tmurni i dosadni: Ovaj vrući trend boja vladat će u sezoni pred nama

26.08.2022 u 09:32

Bionic
Reading

Ljeto se bliži kraju, no to ne znači da se morate odreći boja u garderobi. Naprotiv, ako je za suditi prema najnovijem trendu koji je zavladao na Instagramu i među krugovima zaljubljenika u modu, vrijeme boja tek dolazi. Jeste li spremni za Rainbow Maniju?

Bez obzira koliko je puta u životu vidjeli, duga nas baš uvijek oduševi i razveseli, a novi modni krik upravo će to unijeti u sive jesenske stajlinge – boje koje pršte živošću, ljepotom i optimizmom.

Boje nepogrešivo uvijek podižu raspoloženje, a njihovo je djelovanje je takvo da naizgled i najneupadljiviji izgled postaje atraktivan.

Ove sezone među zaljubljenicima u modu zavlada je je modni hit koji nosi naziv Rainbow Mania, a baš kako mu samo ime kaže, odnosi se na nošenje čitavog stajlinga ili samo detalja, čak i make-upa obojanog u boje duge.

Za svaki dugin look važno je da se sastoji od elementarnih boja - crvene, narančaste, žute, zelene, plave i ljubičaste. Bilo da su radi o pojedinačnim komadima u duginim bojama ili cjelokupnom stajlingu, najvažnije je prepustiti se kreativnosti i ne ustručavati se isprobati cool odjeću, komade nakita i šareni make-up.

Usprkos očekivanju, šareni i ekstrovertirani komad odličan su izbor čak i za minimaliste koji će snažne boje povezati s jednobojnim komadima i jednostavnim krojevima.

Bilo da se odlučite za hlače, košulju i haljinu u bojama duge, nesumnjivo ćete u tren oka imati upečatljiv stajling.

Modni detalj, poput džempera, torbe ili šala obojanim duginim bojama mogu pak poslužiti kao sjajan način podizanja i osvježavanja i najbazičnijih stajlinga.