OMILJENE HUDICE

Jesen je nezamisliva bez ovog toplog i udobnog komada koji možete nositi na bezbroj načina

18.10.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Čim zahladi, zaljubljenice u modu rado se vraćaju praktičnim i udobnim majicama s kapuljačom, odnosno hudicama koje odavno više nisu rezervirane isključivo za slobodno vrijeme i sportske aktivnosti

Omiljene hudice itekako su rado viđene u neodoljivim jesensko-zimskim kombinacijama, a obožavaju ih i slavne trendseterice poput Hailey Bieber, Vanesse Hudgens, Kendall Jenner, Katie Holmes...

Neododljivim majicama s kapuljačom nije odoljela ni Jennifer Lopez koja ih vrlo rado uključuje u svoje casual stajlinge.

NJOJ SVE STOJI

Jennifer Lopez sportski stajling začinila torbicom od čije cijene će vam se zavrtjeti u glavi

Pogledaj galeriju

Iako smo ih donedavno nosili isključivo u slobodno vrijeme, hudice sada ih možemo vidjeti i na gradskim ulicama ali i na pistama modnih prijestolnica.

Obzirom na to da je globalna pandemija nepovratno utjecala i na aktualne modne trendove, majice s kapuljačom apsolutni su hit i ove sezone te nećete pogriješiti ako uložite u ovaj topli i udobni komad koji će dominirati tijekom hladnijih mjeseci.

Odlično izgleda ako je uparite s balonerom, kaputom, jaknom ili sakoom, hudica ima puno lica pa može biti i dio sportskog, elegantnog ili pak poslovnog looka.

Iako su najpopularnije oversized, dulje varijante, ništa manje atraktivne nisu ni crop modeli koji otkrivaju struk.

nenadmašan i ove godine

Svi su stigli na Tjedan mode u Pariz, a pariški chic pokazao se u punom sjaju

Pogledaj galeriju

Ovaj praktičan i chic komad isplativa je investicija i sjajno se uklapa u svaki stil, a možete ga nositi i sa suknjama, hlačama, tajicama...

Ako ga dobro iskombinirate, u hudici se bez problema možete uputiti i u ured, ali i u večernji izlazak.

Hudice su s puno entuzijazma prigrile zvijezda Instagrama poput influencerice s pariškom adresom Diane Batoukine koja zna kako stvoriti glamurozan look uz pomoć ovog udobnog i toplog komada.