mario lopez

Poznati voditelj podijelio pojedinosti neugodnog intervjua s Benom Affleckom

05.10.2023 u 13:12

Bionic
Reading

Nekoliko nenasmiješenih i namrgođenih izraza lica Bena Afflecka učinilo je da mnogi misle da je glumac antipatičan, o svojem susretu s njim posvjedočio je i Mario Lopez otkrivši da je jednom imao vrlo neugodan intervju s Affleckom

Glumac i televizijski voditelj Mario Lopez prisjetio se neugodnog intervjua sa zvijezdom Benom Affleckom tijekom kojeg se osjećao posramljeno. Međutim, nije Affleck razlog njegovih loših osjećaja, već on sam jer, kako priznaje, nije bio spreman odraditi zadani intervju.

'Jednom kad sam intervjuirao Bena Afflecka za film... nisam to htio učiniti jer nisam bio spreman', započeo je Lopez otkrivši da su ga nagovorili da odradi intervju zbog kojeg žali i dan danas.

Pokušao se spremiti za intervju na brzinu, ali ubrzo je shvatio da je glumcu jasno da on ne zna o čemu se radi te da nije spreman.

'Gledao me s izrazom: 'Nisi ovo vidio, ne znaš o čemu govoriš'', prisjetio se neugodnih trenutaka.

Iako je Lopez rekao da je 51-godišnji glumac bio cool zbog neuspješnog razgovora, voditelj se osjećao vrlo neugodno jer je znao da je Affleck bio svjestan situacije: 'Mogao je vidjeti kroz mene! I nikad to neću zaboraviti. A ja sam rekao: 'Nikada više neću pokušati glumiti.''

ZAGRLJAJI ZA JAVNOST

Potez Jennifer Lopez kojim je pokazala što misli o zagrljajima Afflecka i bivše supruge

Pogledaj galeriju