hit komadi

Jennifer Lopez istaknula trbušnjake u minimalističkom stajlingu vrijednom kopiranja

28.07.2023 u 22:17

  • +5

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: GAMR/LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda uputila se u šoping noseći hit komade - bijeli skraćeni top i široke traperice, koji su uspješno naglasili njenu vitkost i top formu

Jennifer Lopez nedavno je kupila luksuznu vilu sa suprugom Benom Affleckom, a sada se odlučila na njeno veliko preuređenje. Čini se kako će tema njihovog novog doma biti vintage, barem ako je suditi prema činjenici da je uočena u kupovini antiknog namještaja u Los Angelesu.

Slavna glumica i pjevačica nije komplicirala kada je riječ o stajlingu te se odlučila za minimalistički outfit od svega par komada. No, s obzirom na to da je birala hit komade ulične mode, radi se o uistinu besprijekornoj kombinaciji koju vrijedi kopirati!

Naime, 54-godišnja Lopez nosila je široke traperice visokog struka i trendi cropani bijeli top u kojem su do izražaja došli isklesani trbušnjaci.

Jednostavan stajling zaokružila je crossbody bež torbicom i Nike tenisicama te prepoznatljivim naočalama, dok je kosu nosila svezanu u punđu.

luksuzno imanje

Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su dom iz snova, a ovaj luksuz zadovoljit će i one najizbirljivije

Pogledaj galeriju

Njena vitka figura tako je u potpunosti došla do izražaja, par dana nakon što je njen osobni trener otkrio vježbe koje su najzaslužnije za njenu top formu u šestom desetljeću.

Zanimljivo, u gotovo identičnom stajlingu danas se pojavila i slavna trendseterica Hailey Bieber koja je kombinaciju kratkog topa i širokih traperica birala za poslovni sastanak.

  • +5
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia