PREDAH OD ŠTIKLI

Jennifer Lopez ne skida se iz trendovskih haljina, a ovaj laskavi model začinila je vječnim balerinkama

26.07.2022 u 09:08

Bionic
Reading

S toplinskim valom koji je zahvatio Europu, latino diva na svom medenom mjesecu u gradu ljubavi odlučila se boriti s pregršt modela trendovskih haljina

Otkako je s novopečenim suprugom Benom Affleckom kročila na francusko tlo, 53- godišnja Jennifer Lopez svoje stajlinge redovito kreira upečatljivim primjercima haljina.

Nakon izdanja u trendovskoj cut-out haljini, na ulicama Pariza osvanula je u laskavoj košulja-haljini, upečatljive nijanse plave.

Zahvaljujući karakteristikama košulje u gornjem dijelu: gumbima i kragni, u njoj je lako izgledati elegantno i sofisticirano, o čemu dovoljno svjedoči posljednje izdanje latino dive.

Chic balon rukavi i asimetrični porub doprinijeli su upečatljivom izgledu haljine koju je latino diva stilizirala prepoznatljivim modelom torbe tote s potpisom francuskog Diora, a pažnju je osigurala i pomalo netipičnim odabirom obuće za svoj stil odijevanja.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: CPI+LSN / KCS Presse / Profimedia

Nakon brojnih izdanja u Parizu koje je zaokružila trendovskom obućom u znaku cipela s platforma petom, njezin odabir ovoga puta činile su klasične balerinke nijanse nude.

Brojni brendovi na čelu s pristupačnim high street trgovinama ove sezone potrudili su se ponuditi pregršt verzija balerinki koji upravo ove sezone predstavljaju ključni model na modnoj sceni.

  • +12
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije