prizor koji se ne zaboravlja

Jennifer Lopez izgledala je nevjerojatno dobro u romantičnoj vjenčanici, no Benu Afflecku ovaj put nije bilo ni traga

22.11.2021 u 09:33

Bionic
Reading

Jennifer Lopez napravila je nezaboravan show na nastupu tijekom dodjele American Music Awards u Los Angelesu. Odjevena u romantičnu vjenčanicu, slavna pjevačica na pozornici je otpjevala novu pjesmu 'On My Way' i ostavila sve bez riječi

Premda su se tijekom gala večeri povodom dodjele American Music Awards nizali sjajni nastupi novih i starih umjetnika, od Olivije Rodrigo pa do New Kids on the Block, nastup o kojem svi govorili bio je onaj Jennifer Lopez.

Nastup je započela odjevena u elegantnu crnu haljinu pjevajući uz pratnju orkestra pjesmu 'On My Way', snimljenu za njezinu novu romantičnu komediju 'Marry Me', u kojoj glumi s Owenom Wilsonom, da bi u jednom trenutku haljinu povukla i sve iznenadila vrlo bajkovitim i prije svega romantičnim izdanjem. I dok njezinog novog starog dečka Bena Afflecka nije bilo u publici, J.Lo je nastup u vjenčanici završila bacivši veo poput buketa cvijeća prema publici.

J.Lo se na pozornici u vjenčanici pojavila svega nekoliko dana nakon što je za medije izjavila da još uvijek čvrsto vjeruje u brak. 'Ne znam, da, pretpostavljam. Još uvijek vjerujem u 'živjeli su sretno zauvijek', 100 posto sigurno', rekla je.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Glumica, koja ima 13-godišnje blizance Emme i Maxa s bivšim mužem Marcom Anthonyjem, kaže da se ne stidi svoje romantične prošlosti te da je 'stvarno ponosna' na to gdje se danas nalazi. Naime Jenn je početkom ove godine obnovila vezu s bivšim zaručnikom Benom Affleckom, nakon što je raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom. Ben i Jen u vezi su bili od 2002. do 2004. godine, a nakon obnavljanje romanse mnogi nagađaju da će ovoga puta slavni par stići do oltara.

Kako god, moramo priznati da Jennifer sjajno izgleda u vjenčanici. Romantična haljina koja je neodoljivo podsjećala na one kakve nose balerine i čiji dizajn potpisuje Dolce&Gabbana uključivala je gornji dio u obliku korzeta te donji dio u obliku puf midi suknje od tila. S kosom oblikovanom u glatku punđu i dijamantnim naušnicama Messika, J.Lo je donijela eleganciju primabalerine na pozornicu.