NOVI TREND

Jennifer Lopez i u kućnom ogrtaču izgleda dostojna crvenog tepiha

27.04.2019 u 14:27

Bionic
Reading

Modni hit na ulicama New Yorka već neko vrijeme su kućne šlape. Jennifer Lopez u šlapama se ne osjeća dovoljno 'kao kod kuće' pa je sve češće možemo vidjeti u kućnog ogrtaču

Nije prvi put da Jennifer Lopez New Yorkom šeta u odjevnom predmetu kojeg se koristi uglavnom nakon tuširanja, ali lijepa Latino glumica i pjevačica u njemu bi komotno mogla i na glamurozna događanja.

Prošetala se Jennifer u ogrtaču s Uggsicama na nogama, i istini za volju teško da bi je takvu pustili da zakorači na crveni tepih.

S visokim sjajnim štiklama na nogama, teško da bi joj tko odolio pa ostaje pitanje postoji li uopće odjevni predmet koji na lijepoj Jennifer ne bi izgledao kao odraz njezinog modnog stava.

Malu podršku ogrtaču i štiklama pružio je i svjetlucavi nakit oko vrata, prstiju i na ušima slavne pjevačice, no svu svoju raskoš i talenat Jennifer je pokazala kada je sjela za stol s kolegicama glumicama i odbacila glamurozni crno-bijeli kućni ogrtač.

Naime, u ovom outfitu Jennifer se pojavila na setu filma 'Hustlers', u kojemu glumi uz Constance Wu i Cardi B.

Na filmskom setu Jennifer je već izmijenjala odjeće koliko prosječna manekenka ne promijeni u svojoj karijeri, a kako primjećuju u časopisu InStyle, dobar dio toga izgleda kao donacija Paris Hilton.

Nađe se tu svega, od trenirki do vrućeg ružičastog bikinija, a ako je vjerovati svjedocima koji imaju priliku češće zaviriti iza kulisa, film 'Hustelrs' koji stiže ove jeseni neće nikoga razočarati.

  • +10
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia