ŽELI BITI MAMA

Jennifer Aniston unajmila trenera za odgoj djece

30.06.2010 u 07:32

Bionic
Reading

Iako još nema djece, a ni sreće u ljubavi, Jennifer Aniston odlučila je dobro se pripremiti za dan kada će napokon ostvariti svoju želju i postati mama

Glumica Jennifer Aniston žarko želi zasnovati obitelj i postati majka, no to joj baš i ne polazi za rukom. Kako bi spremno dočekala dan kada će ostvariti tu svoju želju, Jenn je odlučila unajmiti trenera koji će ju naučiti vještinama potrebnim da bude savršena mama. U posljednje vrijeme odlazi na razgovore s poznatom holivudskom savjetnicom za pitanja roditeljstva, Suzannah Galland.

'Mnogi moji klijenti imaju velike praznine u svojim srcima zato što nemaju obitelj. Mnogi od njih misle da se, ako ne mogu zasnovati obitelj na tradicionalan način, to jednostavno nikada neće dogoditi, ne razmišljaju o drugim mogućnostima, npr. o usvajanju. Ima toliko djece koja su bez roditelja ili nekoga tko će ih voljeti, a tako je mnogo žena koje bi žarko željele biti majke', rekla je za magazin Grazia savjetnica čiji su klijenti brojne zvijezde, među kojima i Naomi Campbell, Demi Moore i Gwyneth Paltrow.

Aniston je nedavno izjavila kako želi imati dijete što prije je moguće.