NOVI MUŠKARAC

Jennifer Aniston u vezi s filmskim producentom

26.09.2009 u 09:00

Bionic
Reading

U isto vrijeme dok se pojavljuju priče da se na filmskom setu Jennifer slomila i počela plakati jer ju je neka scena podsjetila na bivšeg i očito neprežaljenog supruga Brada Pitta, nagađa se da glumica utjehu traži u zagrljaju zgodnog filmskog producenta Scotta Stubera

Jennifer, prema pisanju američkim tabloida, uživa u društvu 40-godišnjeg producenta Scotta Stubera, koji se, zgodne li koincidencije, nedavno razveo od supruge, glumice Rachel Nichols s kojom je u braku bio svega sedam mjeseci. Stuber je inače producirao njezin filmski hit 'Prekid', ali i novi film 'Love happens'.

Jennifer i Stuber su jako dobri prijatelji već godinama, a iako je među njima uvijek bilo kemije, tajmnig za nešto više dosad je uvijek bio loš.

'Jen i Scott se znaju godinama. Imaju sjajan poslovni odnos koji je sad prerastao u romansu', tvrde, kao i uvijek, neimenovani izvori. Iskre među njima su frcale još prije dvije godine na rođendanskoj zabavi njezinog tadašnjeg dečka, glumca Vincea Vaughna. Također su fotografirani kako se drže za ruke na setu filma 'Love happens'.