PONOVNO ZALJUBLJENA

Jennifer Aniston: Tati sam obećala da neću roditi prije braka!

19.07.2010 u 13:22

Bionic
Reading

Svaki domaći i svjetski magazin u svijetu raspisao se o vezi između Christophera Gartina i Jennifer Aniston. Svi žele znati detalje o Chisovom bivšem braku te je li ovo između Jen i Gartina ono pravo. Aniston je pak viđena prošlog tjedna s drugim tipom, pa se svi pitaju što se događa?

Chris je u svom bivšem braku s Jo, uspješnom organizatoricom evenata, bio optužen za varanje. Iz toga braka Chris ima dvoje djece. Navodno Jo i Jen imaju puno sličnosti.

'Kao Jen, i Jo je jedna od najdražih osoba na svijetu. Jako je lijepa, stoji čvrsto na zemlji, jako je pametna i smiješna. Jo je sigurna da ju je Chris varao s mlađom ženom. I to je bio kraj njihovog braka. Nije mu vjerovala, i nije bilo povratka', rekao je prijatelj Chrisove bivše žene.                                                                                           

S obzirom na sve što je Jen prošla s Bradom Pitom koji je pao na Angelinin šarm, Jen će dva puta razmisliti prije nego što se upusti u novu vezu. Navodno je Chris jako dobar otac i jedva čeka ponovno postati otac, a iako je Jen izjavljivala da želi postati majka, svom ocu, John Anistonu obećala da neće imati djecu van braka. Stoga, ako želi biti mama, Jen će morati stati pred oltar zbog danog obećanja.