SVI JE ŽELE

Jennifer Aniston najpoželjnija za druženje

25.11.2008 u 20:14

Bionic
Reading

Za Amerikance Dan zahvalnosti ima posebno značenje pa se tako svake godine radi lista sa kime bi željeli provesti taj dan u godini. Jennifer je za Amerikance na vrhu te liste

Dan zahvalnosti slavi se četvrti četvrtak u studenom i jedan je od najvećih američkih državnih blagdana. Kako se obično obitelji na taj druže, a nerijetko se pozivaju i dragi prijatelji, dva vrlo posječena američka Internet portala provela su anketu i dobili prvih deset sa kojima bi Ameri najradije proveli taj dan.

Dakle, prvo je mjesto uvjerljivo osvojila Jennifer Aniston i to za čak 26 posto više od slijedeće tj. komičarke Tine Fey koja se našla na 2. mjestu. Treće je pripalo Ellen DeGeneres & Portiji De Rossi dok se na četvrto mjesto smjestio Patrick Dempsey. Peto mjesto je osvojila kćer Toma i Katie Suri Cruise. Za ne povjerovat!

Na šestom je američka ljepotica Tyra Banks, na sedmom Jonas Brtohers, na osmom britanska zvijezda Keira Knightley, na devetom Beyonce Knowles i na desetom 22 godišnji britanski glumac Robert Pattison koji se ove godine pokazao u čak četiri filma.

Da vas je netko pitao koga bi Amerikanci stavili među prvih deset teško da bi itko pogodio iste ove likove.