ZBOG LUDOG OBOŽAVATELJA

Jennifer Aniston: Bojim se za svoj život!

21.07.2010 u 10:38

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston otkrila je kako se bojala za svoj život kada ju je opsjedao poremećeni obožavatelj Jason Peyton. Lijepa glumica toliko se bojala da je zatražila od suda zabranu prilaska nasilnog Jasona

U izjavi za sud, Jen je navela da je Jasno bio vrlo agresivan te je tražio bilo kakav način kojim bi stupio u kontakt s njom i uklopio

se u njezin život. Glumica je navela i da agresivno i opsjednuto ponašanje ludog obožavatelja smatra jako tužnim te da se boji za svoj, ali i za živote njoj bliskih ljudi.

Događaj koji je definitivno natjerao Jen da podnese zahtjev za zabranu prilaska bio je kada je Jason sam automobilom prešao pola SAD-a da je pronađe u Los Angelesu.

Nakon podnošenja prijave, policija je 15. srpnja pronašla poremećenog Jasona (24) kako sjedi u automobilu i oštrim predmetom i ljepljivom vrpcom spremno čeka obožavanu glumicu. Policija je u njegovu automobilu pronašla i torbu, nekoliko Jenniferinih filmova i bilježnicu u kojoj su bile zapisane zastrašujuće poruke.

Jason Peyton odmah je uhićen i zadržan na psihijatrijskom odjelu. Za Peytona kažu da je poremećen i bolestan čovjek koji naginje agresivnosti. Poremećenom obožavatelju dijagnosticirali su shizofreniju i utvrdili da je već četiri puta pokušao samoubojstvo. Popularnu glumicu opsjedao je jer se zaljubio u nju, a krajnji cilj mu je bio da je natjera da mu postane žena i majka njegove djece.

Poremećeni je Peyton čak za vrijeme puta u Los Angeles zvao svoju majku i hvalio se da odlazi po svoju buduću ženu Jennifer Aniston te da će o tome slušati na vijestima. Srećom, policija je na vrijeme reagirala te je slavna glumica napokon sigurna.