LJETO 2011.

Jelena Rozga ima dvostruko više nastupa od Severine

25.07.2011 u 14:50

Bionic
Reading

Apsolutna je kraljica Jadrana, odnosno svih klubova ovoga ljeta, Jelena Rozga, koja na svojoj službenoj stranici ima najavljenih čak 33 koncerata i nastupa

Ovo ljeto najviše posla definitivno ima Jelena Rozga koja je udvostručila svoj honorar, koji se sada, prema pisanju nekih medija, popeo na šest tisuća eura.

Ako su navedene brojke točne, samo ovoga tjedna njezin bend i ona zaradit će oko 170 tisuća kuna. Nastupe ovog tjedna ima na Rabu, otoku Ugljanu, Biogradu.

Severina iako opravdano jer je zaposlena oko svog novog albuma, ima upola manje pojavljivanja i nastupa, negdje oko šesnaest ovoga ljeta.

Jelena stvarno želi ubirati plodove svoga dugotrajnog rada, pa svaki drugi dan odrađuje jedan nastup. Tempo joj je stvarno brz.

Iako ne voli pričati o novcima, ona je apsolutni hit ovoga ljeta. 'Ja o cijenama, baš kao ni ostali pjevači, ne volim pričati. Držim se one da ne treba ni u čemu pretjerivati. Važno mi je da na mom koncertu budu zadovoljni publika, moj orkestar, gazda kluba i ja, da se svi dobro zabavimo, nešto zajedno otpjevamo i zaplešemo. Nikad mi nije bio cilj raditi po pravilu 'uzmi novac i bježi'. Kada bi moji menadžeri podigli cijenu koncerta, porasla bi i cijena ulaznica. To ne želim. Svjesna sam u kakvoj krizi živimo', rekla je nedavno Jelena Rozga Jutarnjem listu.