MODNO IZDANJE ZA PET

Viktorija Rađa pokazala senzacionalne noge u chic minici i cipelama koje su ove sezone pokorile modnu scenu

04.07.2022 u 09:56

Bionic
Reading

Viktorija Rađa, bivša pratilja Miss Hrvatske 1995. i supruga Dina Rađe, podjednako dobro izgleda kad se radi o večernjim i dnevnim prigodama, a na Splitskom festivalu sve je očarala u trendi izdanju

Lijepa Splićanka na Prokurative je stigla u društvu sina Roka, a njezina modna kombinacija bez sumnje je bila među najupečatljivijima.

Zgodna brineta može se pohvaliti fantastičnom figurom i spremno je pozirala fotografima u mini haljini boje lososa s voluminoznim rukavima francuske dizajnerice Isabel Marant, a istaknula ju je remenom s potpisom modne kuće Gucci. Efektan look zaokružila je statement cipelama platformama i one su ovoj kombinaciji dale dodatnu dozu glamura.

  • +33
Finalna večer 61. Festivala zabavne glazbe Split na Prokurativama Izvor: Pixsell / Autor: Tom Dubravec

Riječ je o jednom od najpoželjnijih modela cipela, za kojim lude poznate zaljubljenice u modu, a potpisuje ga Valentino i dolazi u nude nijansi, koju bez problema možete kombinirati sa svime u garderobi.

Cool platforme s vrtoglavom petom sjajan su dodatak svakoj modnoj kombinaciji, a njihova cijena nije za svakoga - za njih treba izdvojiti oko 8000 kuna.

Mladenačka frizura i prirodan make up zaokružili su ovo sjajno večernje izdanje Viktorije Rađe, čija ljepota i mladolik izgled i danas privlače pozornost gdje god da se pojavi.

Inače, Dino i Viktorija vjenčali su se 2001. godine u zaljevu nedaleko od Korčule, a nakon obreda su skočili u more. Ponosni su roditelji dva sina, a legendarni košarkaš iz prvog braka s bivšom suprugom Željanom ima sina Duju.