KRISTEN STEWART:

'Jedva čekam da završi priča oko 'Sumraka''

28.08.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Kristen Stewart, 19-godišnja glumica koja se proslavila zahvaljujući ulozi u 'Sumraku', kaže da jedva čeka zgotoviti sve obveze vezane uz snimanje filmova po knjigama Stephenie Meyer

'Želim da sve što prije završi jer imam još puno planova koje namjeravam ostvariti. Dosad, kada bih snimala neki film, sve bi bilo gotovo za oko šest tjedana, no sada će se to produljiti na nekoliko godina. Iako mi je super na setu i odlično se slažem s kolegama, ipak jedva čekam da se to sve okonča', kaže Kristen, piše showbizzspy.

No uvjereni smo da će joj pozamašni honorar koji je dobila za ulogu Belle u nastavcima Sumraka, kao idruženje s prezgodnim Robertom Pattinsonom, o čemu sve češće čitamo u medijima, olakšati muke na setu.

Mlada glumica se više puta požalila i da je zbog uloge Belle imala puno problema sa ženskim fanovima 'Sumrak' sage jer je imala priliku glumiti s miljenikom tinejdžerica R-Patzom.


Inače, poput bombe je odjeknula vijest da lijepa Amerikanka i Pattinson (23), njezin filmski partner, a možda i životni, kupuju kuću u zapadnom Hollywoodu vrijednu tri milijuna dolara, no njihovi su predstavnici za medije ta nagađanja opovrgnuli.

Iako se već neko vrijeme piše da je mladi glumački par iz Sumraka u vezi, te spekulacije još uvijek nisu potvrđene.