MODNA INSPIRACIJA

Jednostavnu vjenčanicu učinila je posebnom: Izdanje ove mladenke sve je oduševilo, a jasno je i zašto

25.01.2022 u 13:52

Bionic
Reading

Na ulicama Madrida protekloga vikenda bilo je posebno živahno zahvaljujući vjenčanju Alejandre Anson - kćeri bivšeg direktora španjolske javne televizije

Iako su brojne mladenke odlučile odgoditi proslavu svog velikog dana za trenutke koji dolaze, mnogo je onih koje su odlučile uploviti u bračnu luku usprkos ograničenjima i hladnoći.

Zimski uvjeti mladenkama omogućuju poigravanje s mnogo više elemenata od same haljine. Kaput, rukavice ili ogrtač od bogatih tkanina poput baršuna, damasta i perja samo su neki od dodataka koji pospješuju bajkoviti dojam zimskih vjenčanja, a dokaz tome je vjenčano izdanje Španjolke Alejandre Anson.

  • +3
Vjenčanica Alejandre Anson Izvor: Profimedia / Autor: Antonio GutiéRrez / Zuma Press / Profimedia

Sudbonosno ‘da’ ova mladenka izrekla je u izdanju koje je uspjelo privući posebnu pažnju javnosti na društvenim mrežama. Njezina vjenčanica sasvim jednostavnog dizajna djelo je španjolskoga brenda Navascués, a posebnom su ju učinili upečatljivi komadi poput vunenog plašta i sjajnoga, vintage broša impozantne veličine koji ga je pridržavao na vratu.

Poput junakinje serije ‘Seks i grad’, kćer bivšeg direktora španjolske javne televizije uplovila je u bračnu luku noseći prepoznatljive salonke sa sjanom kopčom – djelo proslavljenog dizajnera Manola Blahnika.