MODNI KLASIK

Jednostavno, a tako efektno: Ovaj jeftini komad ide uz apsolutno sve što imate u ormaru

05.10.2022 u 15:03

Bionic
Reading

Klasični T-shirt u bijeloj ili crnoj bez sumnje je jedan od onih komada koje vrijedi imati u svojem ormaru jer ga možete nositi u brojnim kombinacijama, a ove sezone njegov 'rođak', tzv. tank top, odnosno pamučna majica bez rukava, proživljava veliki modni revival

Nije nepoznato to da modne odlikašice u svojoj garderobi imaju nekoliko temeljnih komada koje zatim po potrebi rotiraju i kreiraju kombinacije za koje redovito dobivaju samo pohvale.

Među takve komade svakako spada bijela košulja 'klasičnog kroja i pamučni T-shirt, no ove im se sezone pridružio još jedan klasik, tank top, odnosno pamučna majica bez rukava vrlo slična potkošulji.

Jednostavnog izgleda, ovakva majica vrlo je praktična jer je možete nositi uz apsolutno sve što imate u ormaru, a viđena je i u kolekcijama za iduće proljeće/ljeto kao neizostavan dio modnih kombinacija.

od uzoraka do krojeva

Modne lekcije iz Pariza: Upečatljivi stajlinzi otkrivaju trendove koji će vladati ove sezone

Pogledaj galeriju

Jedna od najpopularnijh 'it' djevojaka Kendall Jenner velika je obožavateljica ovog minimalističkog odjevnog komada koji svakoj kombinaciji uspijeva darovati kulerski izgled, a bijelu majicu bez rukava rado nosi i lijepa Irina Shayk.

Bez obzira poželjeli ju odjenuti uz odijelo, traperice ili ispod prozirne košulje, bijeli tank top jedan je od odjevnih predmeta koji se uvijek isplati imati u ormaru, što dokazuju i cool izdanja manekenske zvijezde i članice najpoznatije reality obitelji na svijetu.

Viralni je hit tako postala kolekcija francuskog modnog genijalca Matthieua Blazyja iz Bottega Venete, koji je hrabro debitirao u toj prestižnoj talijanskoj kući sa svojom kolekcijom u stilu 90-ih, a zvijezda njegove modne revije upravo je bio gore spomenuti komad - bijeli tank top koji je savršeno funkcionirao s trapericama širokih nogavica.

NEPROLAZNI KLASIK

Nosi ju cijele godine: Kendall Jenner dokazala je zašto se ovu skromnu majicu isplati imati u ormaru

Pogledaj galeriju

Ova jednostavna modna kombinacija pokazala se dobitnom - mladenački je opuštena, a opet svestrana i bezvremenska te ističe ljepotu siluete.

A da će bijela majica bez rukava biti posvuda, predvidjeli su i drugi poznati brendovi, poput Loewea ili Prade, dok je famozni dvojac, tank top u modificiranoj varijanti i traperice, već viđen i u kolekciji Diora.

Dakle odjevni komad koji svi imamo u ormaru vraća se u proljeće 2023. i obavezno ga morate spojiti s trapericama i jaknom ili, zašto ne, oversized sakoom, kožnom ili jaknom od trapera.

Magnetska snaga ovog komada upravo leži u njegovoj univerzalnosti te se lako uklapa u svaki trend.

Osim toga, bijeli tank top može biti itekako zavodljiv ako kombinaciju podignete uz pomoć stilletica, gležnjača na petu, kaubojki... I ima još jednu pozitivnu stranu - pristupačnu cijenu zbog koje vas neće zaboljeti glava.