IGRA NA SIGURNO

Jednostavan look Selena Gomez začinila je hit sandalama koje - ili volite ili mrzite

03.06.2023 u 09:02

  • +4

Selena Gomez

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/ BACKGRID / Backgrid USA /

Bionic
Reading

Selena Gomez, glazbenica, glumica i poduzetnica, vremenom je izgradila prepoznatljiv modni stil te gotovo nikad ne razočara svojim modnim kombinacijama

Selena Gomez u svakoj prigodi pokazuje svoj besprijekoran osjećaj za modu, pa je i prilikom posjeta Parizu privlačila poglede u još jednom stajlingu za koji je zaslužila samo komplimente.

Svaki rijedak slobodan trenutak tijekom snimanja glazbene krimi komedije Emilia Perez u francuskoj prijestolnici 30-godišnja bivša Disneyjeva zvijezda koristi za obilazak i odmor, a odjevena od glave do pete u crno, izgledala je kao da je sišla s modne piste.

  • +5
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

All black formula nešto je što nikad neće izaći iz mode, a Selena je ponovno plijenila poglede u minimalističkoj modnoj kombinaciji kakvu bi odobrile i Francuskinje.

Top s visokim ovratnikom, elegantne hlače klasičnog stila i džempera ležerno vezanog oko vrata, dobro su pristajali lijepoj brineti. Look bez greške vlasnica kozmetičkog brenda Rare Beauty dodatno je nadogradila zavodljivim sandalama japankama s minijaturnom petom, koje su ove sezone ponovo in.

Svoj omiljeni modni dodatak, naušnice u obliku ringa uklopila je u ovaj stajling, a sve je zaokružila sunčanim naočalama i efektnom trakom za kosu.