magnet za poglede

Jedna od najljepših žena svijeta ponovno oduševljava svojim stajlingom koji smo odlučili kopirati od glave do pete

06.11.2020 u 09:47

Bionic
Reading

Slavna influencerica i bivša Miss Universe Olivia Culpo uvijek je tip-top dotjerana, čak i u ovo vrijeme pandemije, kad su mnogi izgubili volju za sređivanjem. Atraktivna brineta nije prošla neprimijećeno na ulicama Los Angelesa, a njen stajling toliko nam se dopao da smo ga odlučili kopirati od glave do pete

Dok se većina slavnih osoba povukla u svoje domove i čeka hoće li se dogoditi i druga izolacija, influencerica, model i bivša misica radi punom parom. Slavnu ljepoticu paparazzi su snimili na ulicama Los Angelesa dok je stizala na sastanak sa svojim sestrama s kojima je za Macy's pokrenula liniju odjeće prikladnog imena Culpos x INC.

Nema sumnje da je Olivia Culpo ikona stila današnjice. Atraktivna brineta, koja je 2012. godine ponijela titulu Miss Universe i time postala jedna od najpoželjnijih žena na svijetu, uvijek nas iznova oduševi svojim besprijekornim osjećajem za modu.

28-godišnja ljepotica, koja je osvojila srce NFL igrača Christiana McCaffreyja, vrlo dobro zna da su odijela sastavljena od sakoa i bermuda ove sezone apsolutni 'must have' pa je kao istinska zaljubljenica u modu i sama uvrstila ovaj 'it' komplet u svoju kolekciju.

  • +5
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: SOPHIE FRITZ / INSTAR Images / Profimedia

Bež odijelo slavna brineta koju smo imali prilike gledati na malim ekranima u reality showu 'Model Squad' uskladila je s vestom u boji senfa, prljavobijelim slouchy čizmama, elegantnom svilenom maramom i jednom od trenutno najpoželjnijih torbi - 'Cassette' s potpisom modne kuće Bottega Veneta.

Iskopiraj stajling