GIGI HADID

Jedna od najljepših žena svijeta otkrila svoj trik za blistavu i zdravu kosu

21.12.2017 u 13:39

Bionic
Reading

Manekenka Gigi Hadid otkrila je kako održava svoju kosu sjajnom i zdravom, a iako bi mnogi pomislili kako se iza njenog izgleda krije skupocjena kolekcija šampona, regeneratora i balzama za kosu, ljepotica je otkrila kako je riječ o jeftinom i praktičnom triku koji radi kod kuće

Kada je u pitanju zdravlje i sjaj kose, puno je lako dostupnih načina kako postići blistav izgled kose. Mnogi će posegnuti za sprejem ili uljem iz obližnje drogerije ili će na Internetu potražiti recept za hranjivu masku za kosu.

Dubinska hidratacija i redovita posvećenost kosi iznimno je važna za zdravlje kose, a to zna i tportalov modni kritičar Boris Banović koji je nedavno provjerio kako obnoviti ispucale vrhove i njegovati kosu kod kuće.

Za sve one dame koje su u potrazi za idealnom 'uradi sam' maskom, provjerite recepte za super jednostavne maske za blistavu kožu i kosu.

No ako želite da vaša kosa izgleda besprijekorno, onda valja učiti od najboljih. Model Gigi Hadid mnogi zovu suvremenom Barbikom. Njezina bujna plava kosa uvijek je savršeno isfenirana i njegovana, a čak i kada si lijepa manekenka sama napravi frizuru, njezina kosa izgleda blistavo i zdravo.

Za to je zaslužna redovita briga o kosi te povremena obnova kose uz pomoć raznoraznih pakunga i maski, no beauty trik kojim se služi lijepa manekenka potpuno nas je iznenadio. 22-godišnja ljepotica otkrila je za Glamour kako je za njezinu sjajnu kosu zaslužno kokosovo ulje.

  • +6
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Iako je vrlo zaposlena, što dokazuje i činjenica da ju je Forbes uvrstio na svoju listu Top 10 najplaćenijih modela svijeta, kad god uhvati vremena, slavna ljepotica svojoj kosi podari tretman za pamćenje.

Umjesto da kosu namoči u kokosovo ulje za vrijeme tuširanja ili 15 minuta prije pranja kose, kao što glase mnogi savjeti za obnavljanje kose raznoraznim uljima, Gigi kokosovo ulje drži na kosi puna tri dana.

'Kada imam više slobodnog vremena namočim kosu kokosovim uljem, zatim ju zavežem u punđu i držim u punđi tri dana. Tako se možete nesmetano tuširati, ali pazite da kosu ne smočite. Kada prođu tri dana, kosu operite, ali pazite da ju prije pranja prvo našamponirate i zatim isperete pa ponovite još jednom postupak, jer ako ju prvo smočite, šampon neće moći prodrijeti u kosu pa će kosa ostati masna', savjetuje Victorijina anđelica.

  • +3
Boje kose prema tenu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia