ZA SVAČIJI STIL

Jedna ljepša od druge: Ove haljine za plažu poželjet ćete nositi od jutra od mraka

18.06.2022 u 20:48

Bionic
Reading

Praktične i udobne haljine od prozračnih materijala najčešći su odabir prilikom odlaska na plažu, a brojni brendovi potrudili su se da ni ove godine ne manjka zanimljivih primjeraka na policama trgovina

Brojne dame imaju svoju viziju idealne haljine u kojoj će nesmetano uživati na putu i odlasku s plaže. Jedne preferiraju modele lepršavog maksi kroja, druge modele mini dužine koji se neće lijepiti za noge, trećima je najvažniji njihov materijal, a četvrtima to da prekriva ruke kako bi se poštedjele opekotina od sunca.

Na sreću svih, brojni brendovi potrudili su se da u aktualnoj ponudi ne manjka različitih modela za svačiji ukus i stil.

  • +19
Haljine za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Detalj veza i ovoga puta najzastupljeniji je kada govorimo o aktualnim modelima haljina za plažu, a svi do jednoga stvoreni su od materijala poput pamuka i lana, koji provođenje vremena na ljetnim vrućinama čine lakšim.

Uz spomenute modele, teško je ne primijetiti lepršave verzije golih ramena ili spuštenih naramenica, kao i neodoljive kukičane modele u duhu boho stila odijevanja te većinski u prirodnim zemljanim tonovima.

Planirate li svoju postojeću kolekciju u ormaru obogatiti novom haljinom za plažu koja će ispuniti baš sve uvjete, zavirite u galeriju i provjerite kakve modele nude popularne high street trgovine i renomirani dizajnerski brendovi.