CETAPHIL RESTORADERM

Jedinstvena linija kozmetike posvećena njezi atopijske kože

04.02.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Prilikom njege osjetljive kože nužno je izbjegavati proizvode koji bi mogli dodatno isušiti kožu i izazvati svrbež i grebanje, kao što je slučaj kod klasičnih, agresivnih sapuna. Također, ključno je obnoviti zaštitni sloj kože i spriječiti gubitak vlage. Cetaphil Restoraderm je jedinstvena i učinkovita linija kozmetike posvećena upravo njezi atopijske kože, čišćenju i hidrataciji zaštitnog sloja koje donosi umirujuće olakšanje

Atopijski dermatitis je kronična upalna bolest kože koja se često javlja već u ranom djetinjstvu, naglo se razvija i manifestira u obliku crvenila na koži, svrbeža te suhe i grube kože s osjetljivijim područjima. Promjene u prirodnom zaštitnom sloju kože su povezane s manjkom hidratacije, odnosno prirodnih ovlaživača (ceramidi) i međustaničnih lipida (filagrini) koji reguliraju količine vode u stanicama.

Cetaphil Restoraderm sindet za nježno čišćenje i hidrataciju kože, izuzetan je proizvod koji ne izaziva suhoću kože i njenu iritaciju. Korištenjem napredne Miracare® tehnologije, osmišljena je iznimna pjenasta formula koju koža jako dobro podnosi. Ne sadrži sapun, parfem, parabene ni konzervanse, tako da se bez straha od isušivanja i iritacije nasapuna na osjetljivu kožu s koje se lako ispire. Nježna formula je obogaćena filagrinom koji obnavlja zaštitni sloj kože i alantoinom koji umiruje kožu i olakšava osjećaj svrbeža te je posebno prilagođena djeci i bebama već od trećeg mjeseca starosti. Nakon nježnog čišćenja, na kožu se nanosi hidratantni losion Cetaphil Restoraderm koji će ju hidratizirati i obnoviti njen zaštitni sloj. Jedinstvena formula sadrži kombinaciju Céramida® i filagrina koji hidratiziraju kožu kojoj nedostaje vlažnosti. Dodatno je obogaćena i alantoinom koji olakšava svrbež i iritaciju. Tekuć i nemastan, osmišljen za brzo i jednostavno nanošenje, losion donosi dugotrajno olakšanje koži. Hidratantni losion prikladan je za djecu i bebe već od trećeg mjeseca starosti.


Uvoznik za Hrvatsku je Medical Intertrade d.o.o.

356391,339467,327138,325691