SPEKTAKL U PARIZU

Najpoželjnije žene na svijetu u nikad izazovnijem izdanju

01.12.2016 u 09:26

  • +26

Victoria's Secret revija

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Revije popularnog brenda donjeg rublja Victoria's Secret uvijek su veliki spektakl, a na jučerašnjem slavlju seksipila u Parizu kao da su se okupile sve 'it' djevojke današnjice

Victorijine anđelice golicale su maštu okupljenih u pariškom Grand Palaisu, a kako je poznato da se radi o jednoj od najprestižnijih revija, očekivanja su bila velika. I bila su ispunjena.

Poznate Victorijine anđelice Alessandra Ambrosio i Adriana Lima mamile su uzdahe u oskudnom donjem rublju i izazovnim štiklama, a glamurozna revija imala je i seksi pojačanje.

Gigi Hadid ostvarila je sve svoje snove kada je prošle godine objavljeno da je postala Victorijina anđelica, a ona je u tome uživala više od sestre Belle ili prijateljice Kendall Jenner jer su je prozivali da nema tijelo top modela.


Uz perje, čipku i blještavilo, revija nije mogla proći bez skupocjenog komada koji je ovaj puta nosila Jasmine Tookes. Ljepotica iz Kalifornije pariškom pistom prošetala se u grudnjaku optočenom smaragdima od 450 karata, a u vrijednosti od 2,4 milijuna dolara. Blještavi grudnjak izgleda poput seksi topa za plažu jer se u nizovima sitnijih komada dragog kamenja spušta sve do bokova.

#gigihadid #bellahadid #kendalljenner #victoriasecrets #sexy

Fotografiju objavljuje Ünlüler Dünyası (@cicisler222)


I dok su gotovo sve anđelice tradicionalno imale jako malo krpica na sebi, ljepotica Irina Shayk bila je neobično pokrivena za jednu takvu reviju. Time je samo opet podigla prašinu vezano uz glasine da je zapravo trudna i očekuje prvu prinovu s glumcem Bradleyjem Cooperom. U prvom je izlasku na pistu nosila top sa sjajnim resicama, a u drugom je trbuščić pokrivao svileni ogrtač nalik baloneru.

Irina Shayk is pregnant! She walks pregnant ?? That's incredible ❤ Congratulations Irina, I hope she comes back next year!

Fotografiju objavljuje Videos Victoria's Secret (@videosvictoriassecret)