UČENJE O LJUBAVI

Je li uspješna ljubavna veza stvar slučajnosti?

10.12.2013 u 15:24

Bionic
Reading

Milivojević i Šimleša imaju različite pristupe ljubavi i radu s ljudima, ne slaže se u svemu, kao što se ni posjetitelji neće u svemu složiti s njima dvojicom, ali je cilj da se nakon predavanja svi bolje slažemo s ljubavlju!

Kako uloviti ljubav? Treba li birati ili biti biran? Možemo li privući ljubav? Biramo li mi ljubav ili ona nas? Možemo li odlučiti voljeti nekoga? Koliko je uspješna ljubavna veza stvar slučajnosti, a koliko našeg truda? Odgovore na ta, ali i brojna druga pitanja pokušat će dati Zoran Milivojević i Bruno Šimleša u utorak 17. prosinca u 19.30 sati u Cineplexx Centru Kaptol.

Knjige Zorana Milivojevića i Brune Šimleše nalaze se među najprodavanijim knjigama popularne psihologije i samopomoći na ovim prostorima jer su obojica prodali nekoliko desetaka tisuća primjeraka svojih naslova. U knjigama razbijaju zablude o ljubavi i zaljubljenosti, ali i o toj literaturi, jer ne podcjenjuju ni inteligenciju čitatelja ni kompleksnost života. Otvoreno i promišljeno progovaraju o svim pitanjima srca o kojima svi imamo neko mišljenje, ali u praksi često nemamo prave odgovore.

Milivojević i Šimleša imaju različite pristupe ljubavi i radu s ljudima, ne slaže se u svemu, kao što se ni posjetitelji neće u svemu složiti s njima dvojicom, ali je cilj da se nakon predavanja svi bolje slažemo s ljubavlju! Neutraliziranjem brojnih zabluda o ljubavi i definiranjem jasnih koraka možemo se približiti ljubavi.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti u prodavaonicama Profil Mozaika u Bogovićevoj i City Centru One West te u knjižari Ljevak na Trgu bana Josipa Jelačića.