KOURTNEY KARDASHIAN

Je li pretjerala: Svi se pitaju što to na sebi nosi Kourtney Kardashian

01.07.2019 u 20:44

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kourtney Kardashian uputila se na 45-rođendan prijateljice Larse Pippen u poznati restoran Craig's Los Angelesu u oskudnoj kreaciji koja je malo toga ostavila mašti

Kourtney se za tu prigodu odvažila i ugledala na sestru Kim koja rado nosi seksi stajlinge, odjenuvši dosad najsmjeliju kombinaciju u kojoj nikako nije mogla proći nezapaženo.

Tamnokosa ljepotica koja s bivšim partnerom Scottom Disickom ima troje djece, uskočila je u minijaturnu ljubičastu slip haljinicu s potpisom kuće Versace koja je u prvi plan istaknula njezine bujne grudi i preplanule noge.

  • +12
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je ovaj odvažan look jamčio mnoge poglede, reakcije su bile podijeljene, pa su se mnogi zapitali nije li Kourtney ovoga puta doista pretjerala budući da je mini haljina bila gotovo prozirna pa se sasvim jasno ocrtavalo kao nije nosila grudnjak ispod nje.

Kourtney je ovaj izazovni večernji look upotpunila trendi sandalama na vezanje kakve su ovoga ljeta među najtraženijim modelima.

Atraktivna reality zvijezda koja se svojedobno pojavila i na naslovnici meksičkog izdanja magazina GQ u seksi izdanju, ne krije kako se ponosi svojim tijelom.

'Jako sam zadovoljna i dobro se osjećam u vlastitoj koži i mislim da je jako važno pokazati pozitivnu sliku svoga tijela svijetu', rekla je tada Kourtney.

Inače, reality zvijezda i njezin bivši partner ostali su u odličnim odnosima.

Scott je nakon prekida devetogodišnje veze s Kourtney ljubav pronašao u zagrljaju kćeri glazbene legende Lionela Richieja, mlađahne Sofije koja se probija u svijetu modelinga.