KIM KAO INSPIRACIJA

Je li ovo najbizarniji stajling najmlađe članice klana Kardashian-Jenner?

10.09.2021 u 21:21

Bionic
Reading

Kylie Jenner, najmlađa članica pripadnica najpoznatije reality obitelji na svijetu, od malih je nogu pred kamerama i itekako dobro zna kako privući pozornost

Najmlađa sestra iz klana Kardashian-Jenner zgrnula je silno bogatstvo zahvaljujući svojem brendu kozmetike Kylie Cosmetics, a nedavno je objavila veliku vijest da ponovno očekuje prinovu sa svojim partnerom reperom Travisom Scottom s kojim dijeli i kćerkicu Stormi Webster.

Mlađahna poduzetnica uputila se na rođendanski party prijatelja Faija Khadre u New Yorku njezin dolazak, kao i obično nije mogao proći nezapaženo.

  • +4
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za tu je svečanu prigodu 24-godišnja poduzetnica koja se svojedobno našla i na Forbesovom popisu mladih milijardera odabrala neobičan kombinezon od čipke poznatog američkog dizajnera LaQuan Smitha u kojem je posebno do izražaja došao njezin rastući trbuh.

  • +36
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: GRAHAM WHITBY BOOT / Allstars / Profimedia

Kylie Jenner je kosu podignula u ležernu punđu, a stajling je dodatno nadogradila natikačama na visoku petu i crnim oversized sakoom.

Modni znalci odmah su se prisjetili kako je sličan outfit 2015. nosila i njezina sestra Kim Kardashian dok je bila trudna, a sudeći po svemu, Kylie se za ovaj nesvakidašnji look najvjerojatnije nadahnula Kiminim modnim odabirom.

Inače, prvu je trudnoću Kylie skrivala od očiju javnosti, dok je ovoga puta sretnu vijest o dolasku bebe, objavila putem društvenih mreža emotivnim videom.