BEZ MRLJA I OGREBOTINA

Je li ovo idealan materijal za izradu namještaja?

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Kerrock ima sve odlike modernog i inovativnog materijala, a zbog svojih brojnih prednosti omogućava gotovo neograničene mogućnosti oblikovanja. Zbog takvih svojstava, idealan je za izradu namještaja i opreme, a zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike

Kerrock je kompozitni materijal od anorganskog punila i visokokvalitetnog akrilnog polimernog veziva, koji se na tržištu nudi u različitim bojama, a vizualno je sličan kamenu. Materijal se može oblikovati klasično i inovativno, a od njega se izrađuju umivaonici, kuhinjska korita, tj. sudoperi, pultovi u stambenim i javnim prostorima, oprema poslovnih prostora, unutarnja oprema plovila, itd. Može se koristiti bez ograničenja i prilagođavanja: mrlje ili ogrebotine ne mogu mu nauditi, a u slučaju oštećenja bez poteškoća se može popraviti i obnoviti. S održavanjem i higijenom nema problema jer je površina neporozna, glatka, a spojevi pojedinih dijelova su potpuno ravni.

Kerrock se uklapa u svaki prostor. Svestran kao materijal, može se oblikovati na različite načine te svaki proizvod od kerrocka može biti jedinstven. Njegova univerzalnost omogućava slobodan put mašti, slobodi duha, bezgraničnosti stila dizajniranja. U sebi sjedinjuje snagu tvrdog kamena i ljepotu keramike, trajan je i pouzdan, otporan i moćan. Njegovi glavni sastojci su aluminijev hidroksid i polimerno vezivo na osnovi akrila te ne sadrži nikakve alergenske ili druge štetne tvari.

Kerrock je otporan na udarce i kemikalije, tako da mrlje različitih namirnica i kemijskih sredstava ne ostavljaju trag na njemu. Dugotrajna glatkoća površinskih ploha ne ostavlja tragove vremena na ovom kvalitetnom materijalu. Kerrock je po strukturi homogen i masivan, tako da ima odličnu izdržljivost i čvrstoću koje sprečavaju njegovo pucanje. Odlično se ponaša u promjenjivim unutarnjim i vanjskim klimatskim uvjetima. Otporan je na visoke temperature i požar, a istovremeno osigurava apsolutnu otpornost na vodu i vlagu.

interijernet.hr

interijernet.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Izuzetno je ugodan i topao na dodir iako svojim izgledom posjeća na kamen. Pripada kategoriji reciklirajućih materijala koji ne gube svoja svojstva i zato je ekološki prihvatljiv. 'Kerrock+' sadrži u cijeloj svojoj strukturi antibakterijsko sredstvo, koje uništava bakterije i sprečava njihov daljnji razvoj. Ovo je osobito važno u prostorima poput kuhinja i kupaonica kada govorimo o stambenim prostorima, ali i mnogim drugim specijaliziranim prostorima u kojima se traže visoki higijenski uvjeti.

Lako se oblikuje
, iako ima čvrstoću kamena, obrađuje se poput drveta, (mogu se koristiti gotovo svi postupci za obradu drva: piljenje, bušenje, glodanje, brušenje, tokarenje, poliranje, struganje, lijepljenje i termičko oblikovanje). Obrada je jednostavna i daje učinkovite rezultate. Izvedba rubova i obruba može biti različita, od okruglih, ravnih i zaobljenih do stiliziranih oblika.

Popularan je i zbog jednostavnog održavanja. Mrlje se lako uklanjaju vodom i uobičajenim sredstvima za čišćenje. Kako biste postigli svilenkast sjaj i svježinu boje, za čišćenje se preporučuju fina abrazivna sredstva. Površina od kerrocka se može u potpunosti obnoviti brušenjem i poliranjem. Kerrock je moderan materijal, koji u potpunosti zadovoljava sve potrebe suvremenog stanovanja i rada u funkcionalnom, estetskom i praktičnom smislu te je kao takav preporučljiv za opremanje interijera.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!