VAŽNI SU DETALJI

Je li ovim komentarom Kate Middleton dala naslutiti što bi mogla nositi na krunidbi

25.04.2023 u 08:47

Bionic
Reading

Tijekom boravka u Birminghamu princeza od Walesa susrela se i s voditeljicom Alison Hammond, koja je od Kate Middleton na sve načine pokušavala izvući barem poneki detalj o krunidbi

U emisiji 'This Morning' Alison Hammond milijunskom je auditoriju otkrila dijelić razgovora kojeg je u Birminghamu vodila s Kate Middleton.

'Pitala sam je što će nositi na krunidbi. Nakon toga sam dodala kako mislim da će nositi nešto plavo, a ona mi je na to odgovorila: 'Bit će nešto plavo.' Na to sam joj rekla da je to odlično', pohvalila se televizijska voditeljica.

Da uistinu i odjene nešto plavo to nikoga ne bi začudilo, budući da je tijekom godina života u kraljevskoj obitelji u mnogim prilikama koristila priliku da upravo u toj boji dođe na neki događaj.

A u plavoj haljini pojavila se i na fotosessionu u palači St. James na dan kada su ona i princ William 2010. objavili svijetu da su se zaručili, baš kao i ovog Uskrsa, kada je s obitelji otišla na misu u Windsoru, u kaputu s potpisom jedne od njezinih omiljenih dizajnerica Catherine Walker.

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Plava boja dugo se povezivala s kraljevskom obitelji i predstavlja autoritet, povjerenje i pouzdanje. Čini se, dakle, da je odluka bila simbolična. No, ovog Uskrsa, 'u igri je bio' i jedan, posebno dirljiv razlog.

  • +11
Kraljevska obitelj slavi Uskrs Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Ova uskršnja crkvena služba bila je prva nakon tužne smrti kraljice Elizabete II prošlog rujna, a obitelj je na neki način željela odati počast preminuloj i voljenoj članici obitelji. Pokojna kraljica bila je poznata kao velika ljubiteljica boja, a često je nosila i živopisne nijanse plave kako bi obilježila posebne prilike. Zapravo, nosila je električno plavu nijansu tijekom mnogih uskršnjih službi tijekom godina svoje vladavine.