još uvijek zaljubljen

Princ William raznježio masu ljudi komplimentom upućenim voljenoj Kate Middleton

21.04.2023 u 14:04

Bionic
Reading

Kate Middleton jučer je oduševila u haljini s potpisom Karen Millen, a look se svidio i princu Williamu. Pred okupljenom masom u Birminghamu rekao je lijepe riječi o izgledu svoje supruge, a okupljena masa momentalno se raznježila

Princ William i Kate Middleton jučer su se vratili svojim kraljevskim dužnostima nakon odmora povodom uskršnjih školskih praznika. Tijekom praznika provodili su vrijeme sa svojom djecom prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte, a jučer su se uputili u Birmingham gdje su dobrim raspoloženjem pokazali da im je odmor godio.

Vrijeme su proveli sa stanovnicima grada, a posjetili su i jedan indijski restorančić u kojem su otkrili da su zaljubljenici u indijsku kuhinju. Kate je otkrila da su ona i William ljubitelji curryja, ali i da voli tekilu te da rado kuha i libanonsku hranu.

Ispred restorana William i Kate susreli su se s okupljenim građanima, a prilikom razgovora William je pokazao koliko mu imponira ljepota i ljupkost supruge.

Jedna je žena iz okupljene mase uputila kompliment lijepoj vojvotkinji rekavši: 'Kakvu nevjerojatnu odjeću imate, Kate! Prelijepo je!', na što se William složio neizravno supruzi uputivši iskren kompliment: 'O, ona uvijek izgleda zapanjujuće.'

Dirnuti dirljivim komentarom, članovi gomile iskazali su ganutost ispustivši zvuk 'aww'.

I bio je u pravu, Kate uistinu uvijek blista - pogotovo kada je u društvu voljenog Williama.

Jučer je oduševila u bordo haljini s elegantnim naborima i dugim rukavima. Haljinu stegnutu pojasom u struku kombinirala je uz bordo salonke brenda Gianvito Rossi te omiljene Sezane 'Dina' zlatne naušnice ukrašene dragim kamenjem i zlatnom ogrlicom Danielle Draper.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jacob King / PA Images / Profimedia