NIŠTA PRIJE VJENČANJA

Paris Hilton opovrgnula vijest o trudnoći: 'Vjenčanica mi je upravo završena, savršeno mi pristaje pa ću pričekati taj dio'

28.07.2021 u 12:03

Bionic
Reading

U novoj epizodi svog podcasta 'This Is Paris', nazvanom 'This Is… I'm Pregnant??', 40-godišnja zvijezda se osvrnula na vijest da sa zaručnikom Carterom Reumom očekuje prvu bebu

'Probudilo me oko 3.000 poruka, svih mojih pet iPhona su se užarili, svi mi čestitaju i tako su sretni zbog mene. I da, čula sam se s ljudima s kojima se godinama nisam čula. Hvala vam svima na porukama', kaže kroz smijeh Paris i dodaje kako je imala naporan dan pa nije stigla nikome odgovoriti.

'Ali da, trudna sam s trojkama i tako sam uzbuđena zbog majčinstva', rekla je Paris pa u nastavku otkrila da se samo šali.

'Zapravo, nisam još trudna, još ne. Čekat ću do vjenčanja. Vjenčanica mi je upravo završena pa želim biti sigurna da prekrasno izgleda i savršeno mi pristaje, pa ću definitivno pričekati taj dio', otkriva svoje planove Hilton.

Hilton kaže da zna odakle su glasine potekle, i u šali kaže da možda tijekom nedavne večere s Reumom u Malibuu nije trebala nositi push-up grudnjak iz svoje nove kolekcije donjeg rublja.

Televizijska zvijezda kaže kako je već jako dugo u zabavnoj industriji pa se naviknula na glasine i dodaje da je kroz sve godine bavljenja tim poslom naučila da ne treba uvijek vjerovati onome što pročitate.

  • +12
Paris Hilton i Carter Reum Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Paris u podcastu otkriva i kako joj je san jednoga dana imati kćer po imenu London, a odabrala je i ime za dječaka, koje još ne želi otkriti.

Hilton i Reum su se zaručili 13. Veljače nakon nešto više od godinu dana veze, a o svojoj želji da postane roditelj govorila je otvoreno i ranije.

U siječnju je u svom podcastu otkrila da je započela s postupkom in-vitro oplodnje, rekavši da se na to odlučila jer je to bio jedini način da osigura blizance – dečka i curicu.

'Odlučili smo se na vantjelesnu oplodnju, tako da mogu odabrati blizance ako mi se svidi', rekla je Hilton i objasnila da ju je o tome informirala dugogodišnja prijateljica Kim Kardashian, koja je dvoje djece dobila putem surogat majke.