SVI JE ŽELE

Jakna od 330 kuna koja je preplavila Instagram još uvijek je dostupna u svim veličinama

22.11.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Obožavate li i vi onaj osjećaj kada pronađete savršenu zimsku jaknu - mekanu, toplu i chic jaknu koja će vas grijati za vrijeme vrtoglavih minusa? Mi smo pronašli jednu upravo takvu jaknicu kojoj već neko vrijeme ne odolijevaju ni trendseterice diljem svijeta

Instagram je poludio za kratkom bundom od umjetnog krzna s potpisom popularnog britanskog high street brenda New Look. Tamnosiva bunda koja je dostupna i u ružičastoj boji dolazi u tri veličine - S, M i L i prodaje se po pristupačnoj cijeni od oko 330 kuna (£39,99).

Trendi jakna preplavila je Instagram profile brojnih popularnih fashionistica koje kroje trendove i odlučuju o tome koji će trendovi proći ispod radara, a koji se od njih zadržati još dugo s nama. Modna blogerica India Moon svoju je New Look bundu od umjetnog krzna uskladila s efektnom midi suknjom jednako popularnog zmijskog uzorka, crnim salonkama s block petom i zlatnim nakitom.

Blogerica Ellen Brockbank ima sličan način razmišljanja kada je moda u pitanju. Trendi bundu slavna ljepotica je također uskladila sa suknjom zmijskog uzorka, ali mini kroja. No, svoju krznenu jaknu ne morate kombinirati isključivo sa suknjama kao što to rade spomenute dame. Bunde jednako dobro mogu izgledati i uz traperice, poslovne hlače, haljine,... gotovo uz sve što vam padne na pamet.

Dovoljno je samo malo mašte i, naravno, efektna bunda koja će iznijeti cijeli stajling. Ukoliko vam se ne sviđa New Look-ova bunda, pripremili smo nekoliko modela koji su odlična alternativa i još bolja investicija, obzirom da bunde od umjetnog krzna suvereno vladaju zimskim mjesecima već nekoliko sezona zaredom.

  • +12
Bunde od umjetnog krzna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije