HIT KOMAD

Slavna ljepotica prošetala najpoželjniji kaput sezone s potpisom popularnog high street brenda

20.11.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Manekenka Gigi Hadid viđena je u New Yorku u šetnji centrom grada vidno zaposlena. Slavna Victorijina anđelica užurbano je koračala ulicom razgovarajući telefonom, a u centru pažnje ponovno je bio ljepotičin besprijekorni stajling idealan za hladne zimske dane i prve pahulje

Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice, Gigi Hadid, ima nepogrešiv osjećaj za modu. Plavokosa ljepotica od tinejdžerskih dana korača modnim pistama i iz prve ruke je upućena u modne trendove, stoga i ne čudi to što Gigi uvijek ima originalne, odlično usklađene i trendi stajlinge.

Slavna Victorijina anđelica nije promaknula oštrom oku paparazza koji su je slikali u šetnji New Yorkom, a lijepa manekenka plijenila je pažnju u još jednom odličnom casual stajlingu za svaki dan.

  • +6
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

23-godišnja manekenka uskladila je crne tajice i crnu majicu s bijelom prugom sa chic modnim dodacima - bijelom torbom i popularnim martensicama - a cjelokupan stajling začinila je smeđim kariranim kaputom s duplim kopčanjem, popularnog high street brenda Mango.

Unatoč popularnosti životinjskog printa koji mu opasno konkurira, karirani uzorak i ove sezone je jednako poželjan u ormarima trendseterica diljem svijeta. Daleko najpopularniji komad odjeće s ovim uzorkom su kaputi koji su s dolaskom jeseni preplavili trgovine, a svoje omiljene karirane modele prošetale su i brojne slavne ljepotice poput vojvotkinje Meghan Markle, prve dame Melanije Trump, glumice Katie Holmes i Miss svijeta Priyanke Chopre.

  • +19
Karirani kaputi Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Ova malo toplija verzija jednako poželjnih sakoa odličan je izbor jer istovremeno može izgledati profinjeno, poslovno, ležerno i ženstveno, a sve ovisi o kombinaciji boja, kroju kaputa i modnim dodacima koji imaju najveću moć transformacije stajlinga.