HIT MODEL

Lijepa glumica nije odoljela jakni kakvu obožavaju Hrvatice

16.11.2018 u 12:02

Bionic
Reading

Zvijezda filmskog mjuzikla 'Mamma Mia: Here We Go Again', glumica Lily James, trenutno boravi u New Yorku, a osim na crvenim tepisima podjednako briljira i u casual segmentu odijevanja

29-godišnja britanska glumica Lily James poznata je po ulozi Lady Rose Aldridge u televizijskoj drami 'Downton Abbey', ali i kao Pepeljuga u istoimenom filmu iz 2015. godine. Osim što je uspješna u rodnoj Velikoj Britaniji, Lily James uspjela je dobiti uloge i u holivudskim filmovima. U filmskom mjuziklu 'Mamma Mia: Here We Go Again!' koji se snimao na Visu utjelovila je Donnu u mlađim danima, odnosno legendarnu Meryl Streep.

  • +5
Lily James Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Glumačku zvijezdu u usponu dežurni paparazzi ulovili su na njujorškim ulicama, a casual stajlingom dokazala je da ove specifična kožna jakna s pravom nosi titulu novog modnog klasika.

Riječ je o kožnoj jakni bajkerskog šarma s krznenom podstavom – djelo popularnog švedskog brenda Acne Studios.

  • +6
Trendseterice u hit jakni Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Zahvaljujući ogromnoj popularnosti jakne Velocite, kojoj nije odoljela ni glumica Lily James, modeli kožnih jakni ukrašenih krznenom podstavom postali su standardnim dijelom ponude pristupačnih high street brendova u jesensko zimskim kolekcijama.

  • +2
Lily James Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U aktualnoj sezoni police trgovina vrve različitim inačicama kožnih jakni inspiriranih hit modelom Velocite, a osim u standardnoj crnoj verziji, stižu u neodoljivim zemljanim tonovima brušene kože i s kontrastnim krznom koje imitira ovčje.

  • +9
Bajkerske jakne s krznom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo