FASHION GURU

Jadranka Sloković modno kiksala: Choker i velika čipkasta kragna nikako ne idu skupa

22.01.2018 u 14:34

Bionic
Reading

Premijera nove predstave uvijek provokativnog Olivera Frljića privukla je brojna poznata lica u kazalište Kerempuh, a među njima se našao i naš najpoznatiji odvjetnički par koji čine Jadranka Sloković i Čedo Prodanović. Uvijek dotjerana odvjetnica i ovoga je puta plijenila stajlingom koji nije mogao proći nezamijećeno, a Fashion Guruu za oko su zapele velika čipkana kragna i choker ogrlica

Najpoznatija odvjetnica u Hrvata doživljava renesansu što se tiče medijskog praćenja, a kako i ne bi kad je stalno u fokusu zbog svojih klijenata koji su 'oženili' državu i građane.

Inače, Jadranka pokušava biti poput Amal Clooney, koja je najbolje odjevena odvjetnica svijeta, a znamo i zašto. No za našu malu zemlju i Slokovićka je dobra. 

Odijeva se monokromno i koliko god je to dobro, nažalost, ovaj put nije ispalo baš najbolje.

  • +11
Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: tportal

Imati choker ogrlicu oko vrata i veliku čipkastu kragnu možda je moglo proći prije koju godinu ili, bolje rečeno, desetljeće, a ovako teško da nas može oduševiti.

Možda da se Slokovićka prošeće po dvorcu Windsor, još bi to nekako i prošlo. Ili da je u toj košuljici došla nekamo kamo je neće fotografirati.

Moram priznati da ovo izdanje i nije baš nešto, navikli smo od nje na puno bolje…

  • +25
Brojni uzvanici na premijeri predstave 'Šest likova traži autora' u Kerempuhu Izvor: Pixsell / Autor: Auto