FASHION GURU

Iznenađen sam stilskim napretkom Tončija Huljića, a i marame mu stoje sasvim okej

  • 07.03.2019 u 11:42

  • Bionic
    Reading

    U zadnje vrijeme splitski skladatelj Tonči Huljić čest je gost na društvenim događanjima, a Fashion Guruu nisu promakli njegovi stajlinzi koji, za razliku od prijašnjih, ne bodu oči

    Sjećate li se posvuduša? Još davno, iz vremena 'Red carpeta', poslužio sam se nazivom posvuduša i on se dobro održao te je ušao u svakodnevni rječnik, a stvarno ih je bilo. Sva sila manekenki, od Grdovićke, pa nadalje. U jednom trenutku umislili smo si da je u našoj kifli od države sve lijepo i dobro, pa su se tako i te posvuduše primirile ili pak postale velike dame te se odjednom - umjesto o lošim odjevnim kombinacijama ili vulgarnim ispadima - krenulo pisati kako su lijepe, pristojne, a nekima se govorilo i da su pametne.

    Kad više tako ne znaš koga bi nazvao posvudušom, pojavio se gospodin Huljić i zasluženo primio tu palicu. Nema gdje ga nema, od različitih TV showova, preko otvaranja birceva, pa do isprobavanja električnih cigareta, pa opet malo nekog showa za koji ne razumijem što je. Ustvari, gdje god ima priliku da se pokaže, on je tamo.

    • +5
    Tonči Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

    Nema veze, ako ima energije i volje, neka slobodno posjećuje sve društvene događaje, samo dok se odijeva u jednu boju, kao što se vidi u posljednje vrijeme.

    Bordo, sivo, crno - sve je to u redu te moram priznati da sam iznenađen njegovim stilskim napretkom, a i marame mu sasvim OK stoje.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.