JEDNOSTAVNO RJEŠENJE

Izgradila je karijeru na dekoracijama: Majka Kate Middleton savjetuje kakav dekor odabrati ove blagdanske sezone

25.11.2021 u 22:16

Bionic
Reading

Kao osoba s dugogodišnjim iskustvom stvaranja dekora za posebne prigode, Carole Middleton javnosti je otkrila na koji način odabire svoj božićni dekor i što se pokazalo izvrsnim rješenjem kada o njemu imamo dileme

Godine 1987., Carole Middleton tražila je inspiraciju za rođendansku zabavu svoje najstarije kćeri Catherine. Sve što je mogla pronaći bili su papirnati tanjura ukrašeni likovima klauna i tada je shvatila da na tržištu fali brend koji će roditeljima u stisci s vremenom, poput nje same, omogućiti stvoriti maštovite zabave za svoje najmlađe.

Nedugo zatim Carole Middleton stvorila je nekoliko dekorativnih proizvoda, stigle su prve narudžbe i njezin brend Party Pieces mogao je početi s radom.

  • +3
Carole Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Mark Large / dmg media / Profimedia

Nekoliko desetljeća kasnije, Carole Middleton i dalje brine o brendu kojeg je sama osnovala, a uoči blagdanske sezone podijelila je nekolko savjeta kako odabrati idealnu shemu boja svog božićnog dekora.

Bilo da je riječ o umjetnom ili pravom drvcu, Carole Middleton vjeruje kako je nemoguće pogriješiti sa zlatnim dekorom.

'Kada sumnjate koju boju odabrati, uvijek odaberite zlatnu. Zlatne božićne dekoracije na boru i oko njega hvataju svjetlo i daruju ekstra sjaj koji se sjajno nadopunjuje s tradicionalnim dekoracijama koje u domu ističemo iz godine u godinu', mišljenja je majka Kate Middleton.