TKO ZNA, ZNA

Izgleda li itko profinjenije od nje?

17.05.2013 u 07:14

  • +7

Stil Victorije Beckham

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Mnogo je ikona stila koje poželimo kopirati, no modna kraljica minimalizma definitivno je Victoria Beckham. Osim što kritičari i modni blogeri hvale njezine kolekcije, prepoznatljiva je po svom pročišćenom, decentnom, trendi stilu bez mane

Kad Victoria kombinira uske (skinny) traperice i vrtoglavo visoke potpetice Manola Blahnika, to izgleda gotovo kao visoka moda, jer sve što stavi na sebe nosi sa stavom.

Najbolja je hodajuća reklama i za svoje dizajnerske krpice pa je možemo vidjeti u casual izdanjima u kojima se znala ogrnuti kaputom iz najnovije kolekcije. Na crvenom tepihu pokazat će kako nositi usku haljinu s potpisom Victorije Beckham.

Neizostavan dio njezina accessoara su i dizajnerske torbe i velike sunčane naočale. No sve njezine modne transformacije ne bi bile toliko upečatljive i posebne bez nečeg što Victoria nikada ne izostavlja. Naime, konstanta u njezinu modnom stilu su cipele na vrtoglavo visoku potpeticu, kojih se svojedobno bila odrekla, na neko vrijeme, zbog ozljede diska kralježnice. Njezina spasonosna kombinacija u svim prilikama, sudeći prema fotografijama, uglavnom su haljine koje naglašavaju besprijekornu liniju,  a u ležernijim prilikama već dulje vrijeme ne odriče se uskih hlača koje laskaju njezinoj vitkoj figuri.


Kad je moda u pitanju, ona teško može pogriješiti jer igra na kartu minimalizma. Poigra se tek malo krojevima ili kombinaciju začini bojom, ali Victoriju teško možete vidjeti da hoda u otkačenom i šarenom izdanju. Kako izgleda moda s potpisom Victorije Beckham, pogledajte u fotogaleriji.