FASHION GURU

Izgleda jako dobro: Nema tko se ne bi okrenuo za lijepom Imoćankom, koja je jedno vrijeme nestala s radara

  • 16.10.2019 u 13:05

  • Bionic
    Reading

    Na reviji modnog dvojca eNVy room pojavilo se mnoštvo poznatih lica, među kojima se našlo i jedno koje dugo nismo vidjeli - Josipa Kusić. Bivša misica pojavila se u elegantnom izdanju, za koje je uvijek kritički raspoložen Fashion Guru ovoga puta imao samo riječi hvale

    Revija popularnog dvojca eNVy room privukla je sve poznate dame zagrebačke metropole. Uparadirale su se u njihove haljine i spremno pozirale, ali meni je privukla pažnju misica koju dugo nismo vidjeli.

    Josipa Kusić, koja je prije 20 godina postala miss Hrvatske, jedno vrijeme bila je po medijima, kad se, kako to već ide, pratio njezin ljubavni život, a onda nam je nestala s radara.

    Moram priznati da sada, kada vidim lijepu Imoćanku, mogu jedino reći da izgleda jako dobro. Elegantna Josipa pojavila se u crnoj čipkanoj haljini i minimalističkim sandalama te s jednostavno raspuštenom kosom.

    Stajling bez greške kojem nemam što prigovoriti. Iskreno, nema tko se ne bi okrenuo za njom.

    glamurozna izdanja

    Poznate Hrvatice ukrale pozornost na slavljeničkoj reviji dvojca eNVy room

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.