crveni tepih u veneciji

Izgleda čarobno: Kad se Kate Hudson pojavila u ovoj moćnoj crvenoj haljini nitko nije mogao skrenuti pogled s nje

06.09.2021 u 19:01

Bionic
Reading

Crveni tepih povodom Filmskog festivala u Veneciji ove godine donio je neka doista sjajna modna izdanja, no stajling koji će se sigurno još dugo pamtiti je Kate Hudson i njezina crvena Valentino haljina

Omiljena glumica Kate Hudson na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu pobrinula je da svi pogledi budu usmjereni u njenom smjeru. Na crvenom tepihu povodom filma 'Mona Lisa and the Blood Moon' Kate je stigla u jarko crvenoj Valentino haljini, a kada je kročila pred reflektore vrijeme kao da je stalo, bili su tu samo Kate i haljina.

Upečatljivu kreaciju krasio je proziran til na gornjem dijelu te strateški smještena čipkasta traka, prozirni puf rukavi te lepršavi, tilom bogati donji dio haljine. Na svom Instagram profilu Kate je objavila post u kojem se zahvalila Valentinu što joj je omogućio 'ostvarenje sna' te je dodala kako inače voli nositi kreacije ovog prestižnog modnog brenda.

  • +5
Kate Hudson Izvor: Profimedia / Autor: Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia

Iza Kateinog doista sjajnog izgleda u Veneciji stoji stilistica Sophie Lopez, a Giannandrea je bila zaslužna za uvijek trendi valove u kosi dok se Quinn Murphy pobrinula za šminku.

No, ovo nije prvi put da je Kate nevjerojatnim izgledom oduševila sve prisutne u Veneciji. Naime, nekoliko dana ranije, povodom gala večere 'Celebration Of Women In Cinema' Kate se pojavila u vrlo odvažnoj crnoj haljini ukrašenoj brojnim prorezima, a kreaciju koja nije pokrivala baš previše kože potpisuje Eli Mizrahi. Na svom Instagram profilu obožavatelje je oduševila objavom iz taksija, a uz izazovnu fotografiju je napisala: 'Prije nego što izađeš iz kuće, pogledaj se u ogledalo i skini jednu stvar,' rekla je Coco Chanel a ja sam odabrala tkaninu.'