u SREDIŠTU POZORNOSTI

Nikada nije izgledala bolje: Monica Lewinsky spojila nespojivo i ponosno istaknula vitku figuru

02.09.2021 u 19:53

Bionic
Reading

Nekadašnja pripravnica u Bijeloj kući i sudionica u najvećoj seks sapunici u povijesti američkih predsjednika ponovno je u središtu pozornosti zahvaljujući TV projektu u kojem 23 godine kasnije ponovno otvara pitanje svog odnosa s bivšim predsjednikom Billom Clintonom

Ohrabrena #Me Too pokretom, slavna Monica Lewinsky u novoj je TV seriji Ryana Murphyja naslovljenoj 'American Crime Story: Impeachment' (Američka krimi priča: Opoziv) spremno iznijela svoju verziju odnosa s nekadašnjim predsjednikom SAD-a, Billom Clintonom. Zbog najvećeg političkog skandala koji je protresao zemlju i postao glavni globalni trač, Clinton je za dlaku izbjegao opoziv.

Lewinsky u nastavku serijala nije samo glavna junakinja nego i njegova producentica, a na svečanoj premijeri spomenutog projekta u Los Angelesu plijenila je posebnu pozornost.

  • +12
Monica Lewinsky Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Crvenim tepihom poznata 48- godišnja Amerikanka prošetala je u koktel modelu haljine kojim je dominirao svjetlucavi, grafički uzorak.

Koliko je modno neustrašiva Lewinsky je dokazala nošenjem naizgled nespojivih cipela s kreacijom – natikača mule u znaku tigrastog uzorka i blještavih cirkona, a mladolik izgled naglasila je isfeniranom frizurom sa šiškama i svijetlim pramenovima.