odličan stajling

Izazovno izdanje: Mia Dimšić zablistala u genijalnoj haljini omiljenog brenda

08.03.2022 u 12:48

Bionic
Reading

Mia Dimšić, pobjednica ovogodišnje Dore koja će nas s pjesmom 'Guilty Pleasure' predstavljati na Eurosongu u Torinu, za dodjelu Top.HR Music Awards odabrala je kombinaciju posve netipičnu za nju

Zgodna Slavonka bila je među najzapaženijim uzvanicama na dodjeli glazbenih nagrada u zagrebačkom klubu Mint club & more u seksi izdanju koje joj je sjajno pristajalo.

Mia je izgledala glamurozno u crnoj mini haljini bez rukava sa srebrnim detaljima i efektnim izrezima sa strane iz najnovije kolekcije H&M-a Studio Collection.

Pobjednica ovogodišnje Dore ovu je seksi kreaciju spojila s visokim čizmama iznad koljena i tako kreirala nezaboravan stajling.

Crveni ruž i moderan bob sa suptilnim pramenovima i blagim valovima odlično su se uklopili u ovu upečatljivu modnu kombinaciju. Inače, dodjela je bila u znaku žena koje su obilježile domaću diskografiju, a najvažnije diskografsko priznanje dobila je i Vanna.

Riječ je o trećoj dodjeli Top.HR Music Awards, koju organiziraju Hrvatska diskografska udruga i RTL, a na kojoj su nagrađeni najuspješniji glazbenici u protekloj godini.

  • +30
Dodjela Top.HR Music Awards Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Nagrade su dodijeljene u 11 kategorija po preciznim podacima dobivenim prema radijskom emitiranju HR Top 40, što uključuje više od 140 radijskih postaja diljem zemlje, prema fizičkoj prodaji te prema podacima o digitalnoj prodaji na glazbenim streaming servisima.

U večeri koja slavi glazbu i najuspješnija imena glazbene industrije publika i umjetnici su se najvećim hitovima Parnog valjka prisjetili neponovljivog Akija Rahimovskog, pjevača koji nas je napustio prije mjesec i pol.

Inače, Top.HR Music Awards glazbena je nagrada koja je u tri godine postala eminentno glazbeno priznanje na domaćoj sceni, a najatraktivnije nastupe izvođača s treće dodjele gledatelji RTL-a mogu pogledati u subotu 12. ožujka na RTL-u 2 u emisiji 'Top.HR'.