modni trend

Puno više od modnog klasika: Ovoga proljeća nećete se htjeti izvući iz košulja, a ovi modeli bit će najpopularniji

30.01.2022 u 12:59

Bionic
Reading

Osim hlača, majica i bokserica, muški ormar skriva još jedan savršen odjevni predmet koji će, prema svemu sudeći, biti must have komad ovog proljeća – klasičnu košulju. Jednom kada je posudite, više je nećete htjeti vratiti

Ponekad je dobar izgled lakše postići nego što mislite, a bez obzira na promjenjive modne trendove, basic komadi temelj su nepogrešivog stila. Bijela košulja modni je klasik koji gotovo svatko ima u ormaru.

No baš kao traperice, kaputi i haljine, i košulje su ove godine prevelike i djeluju kao da ste ih posudili iz ormara svoje druge polovice. Vrlo su popularni modeli od pamuka ili lana jer su laki za kombiniranje te svaki stajling u tren oka transformiraju u vrući modni trend.

Za razliku od prošle godine, modni trendovi ove ne donose samo klasične modele u bijeloj boji, već i u pastelnim nijansama i jarkim bojama poput ružičaste, plave i narančaste, pa košulja više nije samo neupadljiva baza, već prava zvijezda outfita.

  • +15
Oversized košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kako kombinirati oversized košulje

Košulje su savršena baza za višeslojno odijevanje te izgledaju sjajno ispod džempera, kardigana i kaputa. Kako temperature krenu rasti, košulje će sjajno izgledati i nošene uz traperice ravnih nogavica i loaferice.

Za trendi casual izgled jednostavno je pustite da visi preko pojasa, a možete je jednako efektno nositi uz hlače visokog struka i širokih nogavica ili pak one spuštenog struka, posebice ako je uvučete s prednje strane.

Oversized košulje osvajaju svojom jednostavnošću te sjajno nadopunjuju svaki stajling, no također mogu postati glavni modni akter ako odaberete model u jarkoj boji.