BEZ GREŠKE

Izabel Kovačić u još jednom senzacionalnom modnom izdanju

13.09.2018 u 09:46

Bionic
Reading

Zgodna supruga nogometaša Matea Kovačića već je nebrojeno puta pokazala istančan modni ukus i postala jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. Zato ne čudi previše da je svojim zadnjim izdanjem ponovno oduševila vojsku obožavatelja

Na najnovijoj fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama Izabel Kovačić ponovno je opravdala titulu trendi i jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Atraktivna supruga mladog nogometaša Matea Kovačića pokazala je ljetni stajling začinjen komadima koji su proteklih mjeseci vladali high street brendovima. Izabel je odjenula crnu haljinicu golih ramena i veliki slamnati šešir s povezom ispod brade.

Uz sve je kombinirala gomilu zlatnog nakita - masivne naušnice, nekoliko tankih lančića koji se preklapaju te nezaobilazne končane narukvice koje začine svaki ljetni outfit.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

👩🏼‍🌾

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Lijepa Zagrepčanka za svoj je izgled dobila samo pohvale. Inače, gospođa Kovačić nedavno se preselila u London, gdje je njezin suprug potpisao ugovor s nogometnim klubom Chelsea.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🐷

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

No to ne znači da Izabel besposličari. Prije nekoliko dana predstavila je svoju prvu kolekciju odjeće i modnih dodataka za bebe izrađenu od čistog pamuka.

  • +8
Izabel Kovačić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram