hit model

Ova torbica trenutno je apsolutni modni favorit, a 'it' cura današnjice ne odvaja se od nje

19.01.2023 u 15:18

Bionic
Reading

Zaljubljenice u modu i 'it' djevojke svako toliko pronađu novu modnu opsesiju. Najčešće ih osvoji moćan par čizama ili pak torbica koja podiže svali stajling. Upravo tom slučaju svjedočimo početkom noove sezone u kojoj se kao jedan od najpoželjnijih modnih poslastica nametnula torbica Jodie prepoznatljivog Bottega Veneta potpisa

Od torbi motorističkog stila iz razdoblja Nicolasa Ghesquièrea u Balenciagi koje su obožavale sestre Olsen, do vrlo tražene torbice Hermès Jane Birkin koja njoj u čast dobila i ime, 'it' djevojke i 'it' torbe i It-Bags uvijek su išli ruku pod ruku. U novije vrijeme Jodie torba slavnog brenda Bottega Veneta postala je glavni dodatak nove generacije super djevojaka, a predvodi ih diktatorica trendova Hailey Bieber.

Ovog tjedna 26-godišnja manekenka primijećena je kako napušta teretanu – jedno od njezinih omiljenih mjesta za serviranje upečatljivih dnevnih stajlinga. Snimljena u društvu najbolje prijateljice Kendall Jenner, Hailey je nosila torbicu koja joj je trenutno apsolutni modni favorit.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za taj dnevni izlazak posegnula je za casual, no u njezinom stilu upečatljivom stajlingu. Bijelu majicu dugih rukava brenda Eterne spojila je s krem Alo Yoga kratkim hlačama, na nogama je nosila hit par New Balance 2002R tenisica, a preko svega nabacila oversized bež We11done jaknu. Stajling je dopunila s crnim mikro-nijansama te velikom crnom torbom Bottega Veneta Jodie, detaljem koji je momentalno privukao pažnju.

Identičnu torbicu manekenka je nosila mnogo puta, bilo za vrijeme dnevnih šetnji ulicama New Yorka u društvu svog supruga ili večernjih izlazaka. Manekenka je takva obožavateljica ovog stila da ga u svojoj garderobi ima u raznim nijansama i teksturama, a svojoj je kolekciji uz klasičnu crnu dodala petrol plavu i lepršavu verziju.

Za ovom torbicom u međuvremenu se pomamile i ostale trendseterice, pa s Jodie torbicom stajlinge upotpunjuju i Kendall Jenner i poznatu ljubiteljica minimalizma Rosie Huntington-Whiteley.

  • +9
Bottega Veneta Jodie torba Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije