NIJE RAZMIŠLJALA

Ivanka Trump zbog skupocjenog kompleta ponovno na udaru javnosti

25.09.2018 u 13:07

Bionic
Reading

Ivanka Trump, uspješna poslovna žena i majka troje djece, svojim besprijekornim izdanjima nimalo ne zaostaje za suprugom svoga oca Donalda, prvom damom Melanijom Trump, a poput modnih kombinacija atraktivne Slovenke američka javnost veliku pažnju podjednako posvećuje odabirima Trumpove miljenice

Uoči dolaska na godišnji summit Concordia, prva kći SAD-a Ivanka Trump izgledala je posebno glamurozno u kremastom kompletu s potpisom talijanske modne kuće Bottega Veneta.

Trodijelni komplet sačinjen od kašmirskih vesti botaničkog uzorka i suknje A-kroja u prodaji se nalazi po cijeni nešto manjoj od 25 tisuća kuna, a u njemu je na spomenutom summitu govorila o nedavno pokrenutoj inicijativi Trumpove administracije namijenjenoj američkim radnicima.

  • +4
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Predstavnici tajne službe pod budnim okom držali su Ivanku prilikom njezina odlaska iz stana u njujorškom Upper East Sideu prema hotelu Grand Hyatt u četvrti Midtown gdje se održava dvodnevni summit.

Poput Melanije Trump, Ivanka svoja formalna izdanja redovito zaokružuje stiletto cipelama u špic, a ovaj se put odlučila za model u identičnoj boji skupocjenog kompleta s potpisom brenda Bottega Veneta.

Kontroverzne političke odluke njezina oca, aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa, utjecale su, a i utječu na živote mnogih Amerikanaca, stoga i ne čudi da su mnogi bijesni na njegovu miljenicu Ivanku Trump, koju mnogi smatraju krivom za njegove odluke.

Poznate dame poput Amy Schumer i Alexe Chung odlučile su poslati jasnu poruku predsjednikovoj miljenici kroz pokret jednostavnog naziva 'Draga Ivanka…'. Pisma upućena Ivanki Trump podijelile su na društvenim mrežama, želeći na taj način skrenuti pažnju na loše odluke njezina oca - od imigracijske politike do položaja žena.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia