upečatljiv modni dodatak

Ivana Bičanić novom kolekcijom torbi poručuje: Budi žena sa stavom i nosi što želiš

21.11.2022 u 23:40

Bionic
Reading

Šarene, otkačene, drukčije (ručno izrađene) torbe s hrvatskim, točnije zadarskim potpisom kreativke Ivane Bičanić, vlasnice modnog brenda CHIC IB BAGS postale su prepoznatljive diljem Hrvatske. Modeli otkačenog dizajna i sportske elegancije, koje vole žene svih generacija koje nose i poznate dame, nose sa sobom pozitivnu priču. Nova kolekcija novi poruku: živi svoja pravila

'Žene ste koje ne vole da im drugi kroje pravila po kojima ćete živjeti? Žene ste koje stvaraju vlastita pravila? Onda je nova kolekcija torbi baš ono što vam treba. Pred vama su nove CHIC IB Bags torbe koje poručuju baš to - živi svoja pravila', poručuje zadarska dizajnerica.

Njezina najnovija kolekcija donosi nove modele najomiljenijeg ženskog modnog dodatka koji će vas oboriti s nogu, kao i svaki put do sad. Obzirom da i sama dizajnerica kreira i živi po vlastitim pravilima pa se, tako, i ovog puta u njezinim kreacijama očituje taj stav.

'Možete i vi biti žena sa stavom za kojom će, svjesno ili ne, okretati na ulici jer uz CHIC IB Bags nećete proći nezamijećeno. Jer žena sa stavom odiše nečim drukčijim, pogotovo kad svom izgledu doda i jednu od ovih prekrasnih torbi', poručuje dizajnerica i dodaje;

'Takva žena, žena koja kreira vlastita pravila, opušteno ide kroz život jer nikad ne sumnja u sebe. Nju ne zanima kako drugi definiraju uspjeh, već joj je važno ono što ona smatra uspjehom jer ga sama stvara. Ona izgleda i ponaša se drukčije i neće dvojiti oko toga što joj se sviđa. Ona uvijek izgleda sjajno i nije je briga što drugi misle o tome. Ona nosi što želi i na način na koji želi'.

CHIC IB Bags Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo