FASHION GURU

Iva i Mirela pravo su osvježenje: Zabavne i zgodne cure odjevene baš kako treba

  • 01.03.2018 u 16:39

  • Bionic
    Reading

    Na dodjeli glazbenih nagrada pojavila se estradna krema, a njihovi stajlinzi bili su toliko bezvezni da se Fashion Guru požalio kako mu nisu priuštili čak ni inspiraciju za poneki zločesti komentar. No zato su Iva Šulentić i Mirela Priselac Remi bile pravo osvježenje u svojim nepretencioznim, ali efektnim stajlinzima

    Kada njih dvije vidim zajedno, onda sam siguran da je zezancija zagarantirana. Dodjelu glazbenih nagrada Status, a u Hrvata ih u zadnje vrijeme ima na lopate, vodile su njih dvije, odjevene baš onako kako treba.

    • +32
    Svečana dodjela nagrada Zlatni Studio na HRT-u Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

    Od Statusovih nagrada nije se dalo ništa izvući - toliko su svi bili loše i bezvezno odjeveni da mi čak nisu priuštili ni zabavu da napišem nešto zločesto.

    Od onih koje su se kao dotjerale i došle u bezveznim, već sto puta viđenim haljinetinama, čizmetinama, šeširima, sve je bilo toliko dosadno da su mi njih dvije pravo osvježenje za ovaj tjedan.

    Zabavne i zgodne cure neopterećene su ludim frizurama, pretjeranim i forsiranim stajlingom te nekakvim nakaradnim detaljima. Jedna je malo svjetlucala, druga je bila decentnija, ali zajedno su baš dobro izgledale.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.