PRVA STAMBENA ŠTEDIONICA

Ispraznite Super stan!

05.12.2011 u 11:41

Bionic
Reading

Pridužite se Prvoj stambenoj štedionici na Facebooku, ispraznite super stan. Već vam se dugo čini da bi novi hladnjak, sag ili fotelja učinili čuda u vašem domu? Osvojite ih i odnesite iz Super stana Prve stambene štedionice. Kako? Štednjom!

Prva stambena štedionica lansirala je Facebook stranicu i aplikaciju Super stan. Super stan je virtualni stan na Facebooku. Njegov dnevni boravak, kuhinja, kupaonica, spavaća i dječja soba namještene su i opremljene kako se samo poželjeti može, a vi odaberite predmet koji vam se najviše sviđa i počnite za njega štedjeti.

Pogledajte koliko vam bodova treba za svaki od predmeta u stanu, a već ulaskom u aplikaciju automatski dobivate startni iznos virtualnih bodova. Tko prvi uštedi za odabrani predmet - osvaja ga! Osvojeni predmet nestaje iz stana i tako sve dok se stan ne isprazni.

Na Facebooku odaberite svoj mjesečni iznos štedne uplate, a možete osvojiti i dodatne bodove za prijatelje koji se odazovu pozivu na štednju. U utrci ste za svoj predmet želja, stoga iskoristite sve mogućnosti za dodatne bodove - svaki se dan prijavite u aplikaciju,točno odgovorite na pitalice o PSŠ.

Sklopite ugovor o stambenoj štednji jer to se isplati kako god pogledate – imat ćete ušteđevinu na koju dobivate kamatu i državni poticaj i još dobivate najviše bodova u aplikaciji Super stan unesete li broj ugovora o stambenoj štednji u PSŠ.

Budite brzi i ustrajni, jer Super stan treba isprazniti, a opremili su ga Meblo, Feroterm, Konikom, Combis, Emmezeta, Helikop, Zrinjevac, AGM, le Toy van i Sagovi Zagreb.

Naravno da vam se sviđa Super stan, no nemojte stati na tome – štedite i osvojite što ste poželjeli. Ovo je prava prilika da spoznate moć štednje, za početak u virtualnom svijetu. Uz štednju u Prvoj stambenoj štedionici u stvarnom životu je moguće doći do vlastitog stana, namjestiti ga i opremiti onako kako ste zamišljali.

Stoga ugovorite stambenu štednju u poslovnicama Zagrebačke banke ili e-zabom te ostvarite popuste na naknadu do kraja godine.

Za dobre stvari treba strpljenja, upornosti i odlučnosti – sve to imate, a u Super stanu vas čeka ono što želite.